Välkommen till vår trygga barnmorskemottagning för dig och ditt växande barn! Vi följer din hälsa genom hela graviditeten, hjälper dig med preventivmedel, cellprovtagning och testar för könssjukdomar.


Hos oss Triangeln Barnmorskemottagning i Malmö kan du vara säker på att du får professionell och kvalitativ vård. Triangeln Barnmorskemottagning är ackrediterad av Region Skåne, vilket innebär att vi uppfyller de högsta kvalitetskraven inom vården. Vi följer Region Skånes regler och riktlinjer för att säkerställa att du får den bästa vården som finns tillgänglig.
Hos oss möter du ett engagerat team av erfarna Barnmorskor, Läkare, Undersköterska, Koordinator och Sekreterare. Alla medarbetare är specialister inom sitt område och brinner för en patientfokuserad vård och omsorg.
Våra fokusområden är mödravård, preventivmedel, cellprovtagning, sexuell hälsa, klimakterierådgivning, vanliga gynekologiska undersökningar, testar för könssjukdomar, föräldrautbildning.
Vi erbjuder också ett nära samarbete med kvinnoklinik, BVC, Vårdcentral och andra specialiteter för att ge dig den bästa möjliga vården. Vi värnar om en personlig och välkomnande atmosfär där dina behov står i centrum. Upplev vår omsorg hos oss på Triangeln Barnmorskemottagning.

Vi hjälper dig med... Gravidtest/Graviditet, Preventivmedelsrådgivning, Lätt gynekologisk undersökning, Gynekologisk cellprovtagning, Klimakterie-rådgivning, Sexuell hälsorådgivning, Samtal och rådgivning kring abort, Föräldrautbildning, STI-Test, NIPT-Test,Tolkhjälp.

VÄLKOMNA TILL OSS
TIDSBOKNING & DROP-IN